[Polska]Koncentrat do ciasta biszkoptowo-t?uszczowego
Przeznaczony jest do wytwarzania wyrobów i pó?produktów ciastkarskich uproszczon? metod? technologiczn?. Koncentrat pozwala na przygotowanie w kilka minut ciasta do wypieku babek, babeczek, ciastek i spodów biszkoptowych. U?ycie polepszacza o w?a?ciwo?ciach emulguj?cych, napowietrzaj?cych i stabilizuj?cych masy ciastkarskie pozwala uzyska? wyroby o du?ej obj?to?ci, delikatnej strukturze, dobrej krajalno?ci i przed?u?onej ?wie?o?ci.
SPOSÓB PRZYRZ?DZANIA
SK?ADNIKI - na 1000 g wyrobu gotowego
Koncentrat - 95 g
M?ka pszenna - 345 g
Cukier puder - 190 g
Margaryna - 190 g
Jaja - 225 g (4 szt.)
Woda zima - 75 g
RAZEM - 1120 g
ubytki technologiczne - 120 g
masa wyrobu gotowego - 1000 g
Margaryn? roztopi?. M?k?, cukier, koncentrat wymiesza?. Nast?pnie doda? wystudzon? roztopion? margaryn? i jaja. Wszystkie sk?adniki miksowa? ok. 5 min. a? do uzyskania jednolitej g?adkiej masy. Ciasto prze?o?y? do uprzednio przygotowanych foremek. Foremki z ciastem wstawi? do podgrzanego piekarnika i piec w temperaturze 180-190 C. Czas wypieku 45-50 min.
Opakowanie - standard worki 10 kg lub na ?yczenie klienta.
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Polska |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Opakowania: | 10 kg |
Kategoria: Artyku?y spo?ywcze -> Dodatki do ?ywno?ci
Lena2
|
Ulica: | Wroc?awska 53-59 |
Miasto: | Kalisz |
Kod pocztowy: | 62-800 |
Region: | wielkopolskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 62 762 09 13 |
Faks: | +48 62 762 09 13 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Tomasz Chlebowski |
Telefon komĂłrkowy: | +48 502 751 759 |
|